WITAMY W HURTOWNI DONICZEK "MARKUS"
Firma istnieje od 1986 roku
MARKUS
BRUSSELS
BRUSSELS DIAMOND HIGH
BRUSSELS DIAMOND OVAL
BRUSSELS DIAMOND OVAL HIGH
BRUSSELS DIAMOND SQUARE
PURE SOFT HIGH EXTREME (wysokość 140 cm)
PURE SOFT OVAL
PURE SOFT OVAL HIGH
ITALIA - VASO FIT (odwracalne)
ITALIA - VASO LULLABY ALTO (mat, połysk, świetło)
ITALIA - VASO MYMOU ALTO (mat, połysk, świetło)
ITALIA - VASO LULLABY CONCA (mat, połysk)
ITALIA - VASO MYMOU CONCA (mat, połysk)
ITALIA - VASO MODULO
ITALIA - VASO MODO
ITALIA - VASO MOOD Q
ITALIA - VASO QUADRO ALTO
ITALIA - VASO TONDO ALTO
ITALIA - VASO MOOD T Alto Shiny
ITALIA - MAXI CASETTA
Doniczki
WAZONY CMENTARNE Z POLIBETONU
FLAKONY
Cmentarne
SZTUCZNE KWIATY I DRZEWA
WKŁADY KOMPOZYCJE
KOMPOZYCJE W SZKLANYCH WAZONACH
Sztuczne
PONTONY I KAJAKI
BUTLE GAZOWE MILMET
Turystyka
--> -->
Promocja! BT008 Donica Vaso Lullaby Conca (matowe) :: 308,27 zł ::.
Doniczki, donice, kwietniki – Sklep Internetowy Markus Kupuj taniej dzięki poniższym ofertom (naciśnij na ikonę, aby poznać szczegóły promocji):
Wyprzedaż Promocje Rabat 15-20% na końcówkę koloru Transport gratis za zamówienia powyżej 399 zł

Jeżeli spodoba Ci się nasza oferta i nasza obsługa, prosimy o polecanie nas na Facebooku oraz w innych katalogach (np. w sekcji poniżej "polecają nas")

rapidssl_logo

Wybierz kategorię
Producent
Towar dnia
Najczęściej oglądane
Ostatnio oglądane
Najczęściej kupowane
33,42 zł
76,38 zł
6,25 zł
4,00 zł
3,19 zł
5,13 zł
2,00 zł
7,60 zł
6,22 zł
7,59 zł
5,09 zł
7,98 zł
10,47 zł
10,75 zł
42,95 zł
0,69 zł
8,34 zł
39,60 zł
2,73 zł
3,11 zł
6,95 zł
8,52 zł
6,99 zł
7,69 zł
0,84 zł
8,99 zł
2,79 zł
5,00 zł
11,50 zł
110,86 zł
2,71 zł
62,72 zł
4,62 zł
4,03 zł
3,79 zł
15,00 zł
3,00 zł
42,41 zł
33,84 zł
12,87 zł
Statystyki
Gości online: 2
Opinie klientów o naszym sklepie
SERDECZNIE DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM NASZYM KLIENTOM ZA POZYTYWNE OPINIE
O PRODUKTACH I USŁUGACH W NASZYM SKLEPIE

Opinie i komentarze

komentarze klientów sklepu Markus doniczki

  • MARTI (83.8.127.143) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 12.05.2009 12:07)
    kupione towary: doniczki MILANO, BRUSSELS SQUARE
    ekspresowa dostawa, doniczki dobre jakościowo, polecam gorąco ten sklep i z pewnością jeszcze skorzystam z oferty:)
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • MT (83.23.125.50) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 08.05.2009 21:05)
    kupione towary: Doniczki Brussels Square
    Szybko, fachowo i sympatycznie. Polecam
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • kasia (94.42.32.143) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 07.05.2009 18:14)
    kupione towary: doniczki
    Profesjonalnie i terminowo, zakupiony towar dobrej jakości i dokładnie wg. opisu, przygotowany do odbioru na następny dzień.Polecam
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Iwona S (89.78.206.5) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 06.05.2009 21:55)
    kupione towary: doniczki milano, Corsica, podstawki
    Doniczki są piękniejsze na zywo nawet niż na zdjęciach. Wysyłka błyskawiczna, znakomicie opakowana. Polecam w 100%!
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Sylwia (217.173.185.81) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 27.04.2009 20:35)
    kupione towary: doniczki
    Profesjonalne podejście do klienta. Doniczki bardzo ładne i solidne.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Agnes (83.12.76.146) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 24.04.2009 20:18)
    kupione towary: doniczki
    Bardzo dobra obsługa.Szybka wysyłka.Paczka dobrze zabezpieczona.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • eiir (212.87.25.9) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 22.04.2009 14:28)
    kupione towary: kwietnik/7 kwiatów
    Zamówiłam kwietnik na 7 kwiatów - do odbioru na miejscu. Bardzo miła i fachowa obsługa, potrafią doradzić.Sklep godny polecenia! kwietnik jest piękny, dobrej jakości.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • k.giba@wp.pl (83.10.140.194) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 22.04.2009 11:28)
    kupione towary: Milano
    Kupiłam doniczki Milano,są piekne,przesyłka expresowa,polecam gorąco!
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • renatagac poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 01.04.2009 10:58)
    kupione towary: Donice Milano i podstawki.
    Kupiłam piękne donice Milano. Towar bez zarzutu. Przysyłka ekspresowa!! Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam ten sklep.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Anna (217.113.225.46) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 07.02.2009 15:16)
    kupione towary: Donice Brussels i Milano
    Bardzo dobry kontak i profesjonalna informacja. Donice na prawdę dobrej jakości, ładnej kolorystyce. Przesyłka bardzo szybka. Donice dobrze zapakowane. Na pewno jeszcze zdecyduję się na zakupy w tym sklepie.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • elen (195.38.12.240) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 01.12.2008 07:27)
    Doniczki wyglądają super. Porządne, żadna tandeta. Sklep obsługuje swoich klientów błyskawicznie.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Hania.Rud (195.42.249.134) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 20.10.2008 09:40)
    kupione towary: Doniczki Milano i Brussels.
    Polecam ten sklep. Bardzo miła obsługa, szybka dostawa. Towar bardzo dobry jakościowo.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Aneta K. (83.12.207.226) nie poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 17.10.2008 14:19)
    kupione towary: doniczki milano
    Doniczki piekne, zachwycajace pod wzgledem prostoty, bardzo dobrze zapakowane, w stanie idealnym dotarly do mnie.Dziekuje Aneta K.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • nieznajoma2 (193.111.39.32) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 09.10.2008 11:53)
    kupione towary: doniczki MILANO
    Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna dostawa i super towar.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • dodka (83.21.179.43) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 01.10.2008 09:21)
    kupione towary: doniczki Milano
    Szybka dostawa zamówionego towaru, przemiła obsługa, krótko mówiąc sklep godny polecenia!!!
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • milusia (79.186.25.88) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 15.07.2008 09:27)
    kupione towary: Doniczki Milano, Podstawki FloorProtector Square
    Przemiła i profesjonalna obsługa. Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Kristoff (78.152.3.202) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 02.07.2008 16:06)
    kupione towary: osłonki Brussels square, podstawki plastikowe
    Bardzo szybka dostawa, towar bardzo dobrej jakości i bardzo ładny. Jedyne zastrzeżenie: na stronie jest napisane że sprzedawany towar to doniczki, co jest nieprawdą. Produkt Brussels square to osłonki na doniczki.
    ocena towaru: 9/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • Karolina (83.143.40.15) poleca Markus doniczki
    ocena: (data: 23.06.2008 19:18)
    kupione towary: Doniczka milano, doniczki brussels
    Produkty bardzo dobrej jakości, szybka i profesjonalna obsługa. Same pozytywy.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10
  • eiisabeth47 poleca
    ocena: (data: 14.03.2008 21:08)
    kupione towary: kwietniki metalowe
    Jestem zachwycona sprostaniem w ekspresowym tempie moim oczekiwaniom. Towar rewelacyjny, kontakt bardzo dobry, sprawa załatwiona fachowo i z troska oraz szacunkiem dla klienta. Polecam jako że wcale sie taki okaz na rynku internetowym za często nie zdarza.
    ocena towaru: 10/10, ocena dostawy: 10/10, ocena obsługi: 10/10



Opinie i komentarze


Komentarze

mirasek115
2008-06-26 10:07
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Doniczki bardzo ladne,dostawa expresowa!Godne polecenia!
milusia
2008-07-15 02:29
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Przemiła i profesjonalna obsługa. Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Doniczki i podkładki dokładnie takie jak sobie wymarzyłam.
reniek
2008-10-23 05:56
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Bardzo szybka dostawa, doniczki milano plastikowe, ale bardzo fajnie wyglądające, polecam.
cela25
2008-11-22 08:17
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Doniczki Milano prezentują się fanastycznie, podstawki są rewelacyjne:-) Bardzo polecam z uwagi na super towar oraz bardzo fachową i niezwykle miłą obsługę. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam!
elen
2008-12-01 00:31
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Osłonki na doniczki Milano - super jakość. Wyglądają rewelacyjnie. Obsługa w sklepie ekspresowa. Polecam.
Anna
2009-02-07 08:19
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Bardzo dobry kontak i profesjonalna informacja. Donice na prawdę dobrej jakości, w ładnej kolorystyce. Przesyłka bardzo szybka. Donice dobrze zapakowane. Na pewno jeszcze zdecyduję się na zakupy w tym sklepie.

monikalask
2009-04-22 10:32
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Doniczka Milano jest świetna, super się prezentuje.
Polecam gorąco, kontakt oraz dostawa ok.
ewawu
2009-04-23 12:21
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Bardzo pozytywne odczucia po dokonanej transakcji, przesyłka szybka, kontakt wspaniały.
Agnes
2009-04-24 13:20
Obsługa:
100%
Jakość:
100%
Dostawa:
100%
Bardzo polecam za doskonałą obsługę i towar 1-sza klasa.
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Serwisy Społecznościowe
Powiadom znajomych
(link do aktualnie otwartej strony)
Kontakt z nami

Dział Handlowy:
AHPU MARKUS
ul. Leszczynowa 7a
05-090 Warszawa-Janki
Mapa Dojazdu
Czynne: Pon - Pt 09:00 - 15:30



Skorzystaj z Pomocy Online
(pomoc "na żywo" dostępna, gdy ikony świecą się na zielono)

Skype "markusdoniczki":


Pomoc konsultanta:



Jak składać zamówienia ?
Często zadawane pytania



Jesteśmy dostępni na:

Allegro <markus-doniczki>

Markus-Doniczki





Przechowalnia
Brak produktów w przechowalni
Formy Transportu
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia wpisz jego unikalny numer
Formy płatności:

Płatność Przelewem
AHPU MARKUS S.C.
ul. Korowodu 16
02-829 Warszawa
mBank:
05114020040000310248152220

Konto PayU - Jedno konto do zakupów

mTransfer

Przelewy24

PayPal

Gorąco Polecamy
Polecają nas
Subskrypcja
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach w naszym sklepie?
(zgoda może być w każdym czasie odwołana, co skutkować będzie usunięciem podanego adresu e-mail z listy subskrypcyjnej)

Wpisz swój adres e-mail!



Porównywarka
Wybierz produkty
do porównania
Tłumaczenie
.
Doniczki, donice, sztuczne kwiaty, kwietniki – Sklep Internetowy Markus
Zgodnie z Dz.U. 94 nr 24 poz 83, sprost.: Dz.U. 94 nr 43 poz.170. cyt: "Kopiowanie, przetwarzanie, rozpowszechnianie tych materiałów jest w całości lub części bez zgody autora zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich".